• Het Rond

    TS

Kerstshoppen in Het Rond

HOUTEN In het laatste weekend voor kerst ben je van harte welkom in Het Rond om de laatste inkopen te doen. 21 en 22 december van 11:00 tot 17:00 uur staat geheel in het teken van de feestdagen.

De ruim 120 ondernemers van het Rond staan net zo als altijd weer klaar om je te helpen bij jouw kerstaankopen. Daarnaast lopen er in in het weekend van 21 en 22 december ook 8 butlers rond met heerlijke kersthapjes. Zo kan er naar hartenlust geshopt en geproefd worden in Het Rond.

GROTE KERSTBOOM Een andere reden om te komen winkelen in Het Rond is de 7,5 meter hoge kerstboom, die gevuld is met lampjes. Rondom de boom kan iedereen een kerstwens doen, voor jezelf of voor een ander. Denk aan een ballonvaart, een uitgebreide lunch met jouw oma of een bezoek aan een wedstrijd van FC Utrecht. Drie daarvan worden er in het nieuwe jaar daadwerkelijk ook waargemaakt.

OVER HET ROND In Het Rond vind je meer dan 120 winkels en horecagelegenheden. Er is een vers aanbod van hoge kwaliteit en alles wat je nodig hebt voor de dagelijkse boodschappen. Maar ook zijn er tal van winkels waar je terecht kunt voor je wensen op het gebied van mode en lifestyle. In de vele lunchrooms, restaurants, bars en terrassen is het heerlijk samenkomen en ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje. 

Het Rond is gemakkelijk bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid. In de parkeergarages Kruitmolen en Spoorhaag zijn de eerste twee uur parkeren gratis.