• Mark Engelen

Vrije kaartverkoop theaterseizoen 2017-2018 gestart!

HOUTEN Maandag 15 mei is om 9.00 uur de vrije kaartverkoop voor seizoen 2017-2018 gestart. Na een week Vriendenvoorverkoop kan nu iedereen kaarten kopen, zolang een voorstelling niet al is uitverkocht. Komend seizoen zijn onder andere te gast: Meneer Monster, Marc-Marie Huijbregts, Maartje en Kine, Wëreldbänd, Sven Ratzke, Martijn Koning, Rundfunk, en nog veel meer! Bestellen van kaarten kan via alle reguliere kanalen van het theater. Bij de verkooppunten boekhandel Wijs en The Read Shop kan men voor kaarten voor volgend seizoen, voor zover nog beschikbaar, terecht vanaf maandag 28 augustus. Voor de films en voorstellingen tot de zomervakantie kan men natuurlijk wel gewoon terecht bij de verkooppunten. Kijk op www.theateraandeslinger.nl voor meer informatie en kaartverkoop.

FILM AAN DE SLINGER Donderdag 18 en vrijdag 19 mei draait de film 'Hidden Figures'. Een waargebeurd drama dat zich afspeelt in de jaren 60, over drie briljante vrouwen die werkten bij de NASA. Deze vrouwen waren onmisbaar voor de ruimtereis van John Glenn, de eerste Amerikaan die in een baan om de aarde ging. Het Japanse drama 'After the Storm' wordt op dinsdag 23 mei vertoond. Een stormachtige zomernacht biedt een aan lagerwal geraakte schrijver niet alleen de kans om de regie over zijn eigen leven te nemen, maar ook de band met zijn zoontje te versterken. Op donderdag 25 en vrijdag 26 mei draait het rechtbankdrama 'Denial'. Schrijfster en historica Deborah Lipstadt wordt aangeklaagd door auteur David Irving die de Holocaust in twijfel trekt. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de meest spraakmakende processen uit de Britse geschiedenis. De films draaien om 20.00 uur. Zie www.filmaandeslinger.nl.

ZANGCAFE Vrijdag 19 mei is er weer open podium tijdens het Zangcafé van Reuring Aan de Slinger i.s.m. HMC. Deze avond draait om het thema Latin en Jazz. Van Diana Krall tot Billie Holiday, van Ricky Martin tot Frank Sinatra, van Astrud Gilberto tot Caro Emerald, van Jennifer Lopez tot Willy DeVille. Het Zangcafé is er voor iedereen: je mag het als oefening gebruiken, als allereerste optreden, of natuurlijk omdat het gewoon hartstikke leuk is om te doen. Kom zelf zingen of luisteren en genieten van de optredens van anderen. Aanvang 20.00 uur, € 4,- volwassenen en € 2,- jongeren t/m 18 jaar. Zie www.theateraandeslinger.nl.

WIN GRATIS KAARTEN 't Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de film 'Denial' op donderdag 25 mei.

Wilt u graag naar deze film, mail dan voor maandag 22 mei 9 uur onder vermelding van 'Denial' naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.