• Voorjaarsmarkt op Het Rond

    Events2move
  • Voorjaarsmarkt op Het Rond

    Events2move

Voorjaarsmarkt 't Rond Bloeit

HOUTEN Op koopzondag 26 mei vindt, tussen 11:00 en 17:00, de jaarlijkse voorjaarsmarkt plaats. Dit terugkerende evenement brengt ook dit jaar veel gezelligheid naar Het Rond. Naast bloemen en planten is er ook genoeg anders voor de tuin te vinden. De winkeliers pakken deze koopzondag uit met fijne aanbiedingen die zij presenteren op gezellige kramen door het winkelcentrum.

Op het plein staan prachtige bloemen en planten. Naast de bekende tuinbraderie onderscheidt de voorjaarsmarkt 't Rond Bloeit zich door de grote verscheidenheid aan branches en speciale actiekramen van de winkeliers.

KINDERACTIVITEITEN Op de voorjaarsmarkt zijn veel verschillende activiteiten voor kinderen te vinden. Op het Plein een draaimolen en op het Onderdoor een buggybaan. Daarnaast kunnen de kinderen zich op het Wed vermaken in het timmerdorp en zijn er op de Spoorhaag naast oud Hollandse spellen ook ambachten te vinden. Maak hier je eigen tol, kaars of gepimpte klomp. Ook aan de allerkleinste is gedacht. Op het Schonenburgseind is een speciaal 'raceparcours' en ook nijntje brengt deze dag een bezoek. Zij is altijd in voor een knuffel en maakt zelfs tijd voor een foto.

Even ontspannen? Geniet van alles op de gezellige picknickweide onder het genot van de vrolijke deuntjes van DJ R3DBIRD.

Graag verwelkomen wij u op zondag 26 mei aanstaande om te genieten van het uitgebreide aanbod van bloemen en planten, mooie voorjaarsproducten, leuke kinderactiviteiten en een heerlijk hapje eten.

De winkels zijn geopend van 12:00 tot 17:00 uur en ook op koopzondag kun je in Het Rond de eerste twee uur gratis parkeren.