Vijfwal Bootcamp Challenge

HOUTEN Sportpunt Houten organiseert op zondag 3 juli haar eerste Vijfwal Challenge. Op en rondom de Vijfwal en in park Schoneveld vindt de Challenge plaats tussen 10.00 en 13.00 uur. Op het ongeveer 5 km tellende sportparcours zullen verschillende bootcampaanbieders een bootcamp oefening uitzetten, waarbij je met je team moet gaan samenwerken. Ook zullen een aantal oefeningen van het sportparcours worden gebruikt, zodat deelnemers ook na de Vijfwal Bootcamp Challenge weten hoe ze deze oefeningen kunnen gebruiken. Zoals het een echte Challenge betreft, gaan deelnemers in teams van 5 over het parcours en staat samenwerking en plezier centraal.

Sportpunt Houten wil in samenwerking met de aanwezige bootcampaanbieders laten zien dat bewegen in de buitenruimte in de gemeente Houten aanspreekt en volwassenen uitnodigen om ook in beweging te komen. Er zijn vele mogelijkheden op de Vijfwal en een aantal ervan worden op 3 juli getoond aan de deelnemers en bezoekers.

Niet geheel onbelangrijk; de gehele opbrengst van dit evenement gaat naar het Jeugdsportfonds Houten. Met het Jeugdsportfonds worden kinderen in de gelegenheid gebracht om aan het sportleven deel te nemen en lid te worden van een vereniging als de ouders het financieel minder breed hebben.

Stel snel een eigen team samen en kom ook deelnemen aan de 1e Vijfwal Bootcamp Challenge.

Wil jij verzekerd zijn van een plek met je team, geef je dan op bij José van Laarhoven van Sportpunt Houten. Betalen en definitief inschrijven kan vanaf woensdag 1 juni.

Alle informatie is te vinden op www.sportpunthouten.nl.