Vijfentwintig jaar Hoenson en een nieuwe locatie

"Onze klanten hoeven ons overigens niet zo ver te zoeken, want we schuiven ongeveer tien meter op", glimlacht Anne-Claire Hoenson. "We steken de straat schuin over naar Spoorhaag 103. We maken met ons jubileum een mooie frisse start, met behalve een nieuwe winkel en een aangepaste naam ook een nieuw logo. In de nieuwe naam zitten de twee onderdelen verwerkt waar Hoenson groot in is, namelijk een kantoorvakhandel met een kopieer- en printafdeling. Het nieuwe logo staat voor de veelzijdige diensten en producten van Hoenson waarmee wij ons met onze klanten verbinden, van onze deur tot aan de deur van de klant. Snel en flexibel."

Nieuwe winkel

De nieuwe winkel is wel iets kleiner in oppervlakte dan de huidige, maar zal daarbij allerminst inboeten op assortiment of service. Anne-Claire: "Het internet-shoppen wordt steeds populairder, en dat geldt ook voor onze webshop. Daardoor hebben we een minder grote winkel nodig. Onze klanten zullen daar weinig van merken, want er verdwijnt verder niets uit ons assortiment. De grote, gevarieerde en regelmatig wisselende collectie wenskaarten, de hobbyhoek met allerlei teken- en schildermaterialen, de schrijfbenodigdheden en kantoorartikelen verhuizen allemaal mee!"

Vanwege de verhuizing is Hoenson op 23 en 24 maart gesloten. Vanaf de 25e is iedereen van harte welkom op de nieuwe locatie. Voor het huidige pand is overigens al een nieuwe huurder gevonden: gezondheidswinkel 'De Tuinen'. "Dat het oude pand in ieder geval niet leeg blijft staan vinden we prettig, want nog meer leegstand kunnen we in ons winkelcentrum eigenlijk niet gebruiken", aldus Anne-Claire.

Jubileum

Vijfentwintig jaar Hoenson gaat ondanks de drukte rondom de verhuizing niet onopgemerkt voorbij. Anne-Claire: "Op donderdag 2 april hebben we in dat kader een gezellige dag in de nieuwe winkel, waar we onze klanten natuurlijk graag voor uitnodigen. We vieren het jubileum daarnaast ook gedurende een aantal weken met leuke aanbiedingen. Die zullen we met plezier via onze advertenties in deze krant aankondigen."

Pasfoto's

Naast de vertrouwde printservice kunt u bij Hoenson sinds vier maanden ook terecht voor het maken van mooie pasfoto's die voldoen aan de eisen die daaraan voor officiële documenten worden gesteld. Vijf stuks voor slechts€ 6,50. Ook die service verhuist uiteraard mee naar de nieuwe winkel. Anne-Claire: "Van de foto-unit in onze winkel wordt gretig gebruik gemaakt. Het is een groot succes, en voorziet blijkbaar in een behoefte."

Kortom: vanaf 25 maart 2015 kunt u bij Hoenson Office & Print terecht voor de vertrouwde kantoorartikelen en de service die u al vijfentwintig jaar gewend bent. Met het huismerk Quantore heeft Hoenson een kwalitatief hoogwaardig maar voordelig assortiment kantoorartikelen in huis. Anne-Claire: "In vergelijking met andere warenhuizen zit het verschil niet in de portemonnee maar wel in een betere kwaliteit. Dan is de keuze toch niet moeilijk meer?" Voor meer informatie en de webwinkel gaat u naar www.hoenson.nl. (SV)