• ING actie voor nieuwe PlusBus

    Frans van Rooijen

PlusBus vraagt stemmen

HOUTEN ,,Op de valreep van de jaarwisseling is het in samenwerking met het Ouderenfonds gelukt een nieuwe PlusBus aan te schaffen! Dit is niet alleen goed nieuws voor de reizigers met de PlusBus, maar levert ook een forse besparing op door de nieuwe bpm-maatregel voor te zijn. Gelukkig hebben wij het grootste bedrag voor de aanbetaling bij elkaar, maar wij zijn er nog niet. Daarom zijn wij blij dat wij genomineerd zijn voor een donatie uit het fonds 'Help Nederland vooruit'. Een actie van de ING. Daarom vraag ik alle Houtenaren, maar ook mensen buiten Houten om via deze actie op ons te stemmen: http://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-plusbus-houten",  aldus Frans van Rooijen en Geert van Raak van de PlusBus.

[door Rina Knopper

ISOLEMENT,, Twee mensen die bij elkaar in de flat wonen, komen elkaar hier in de bus tegen. Pas in de bus maken ze een praatje en spreken ze af voor een volgende keer. De formule van de PlusbBus heeft zich al lang bewezen en door de vele aanmeldingen hebben wij dit jaar ons programma verder uitgebreid. Er is bijna elke dag iets te doen. Maar wij hebben nu eenmaal goed rijdend materieel nodig, daarom is de nieuwe bus zo welkom en zijn wij blij door tussenkomst van het Ouderenfonds nog van de oude bpm-regel gebruik te kunnen maken. Dat scheelt ons duizenden euro's. Maar wij hebben hulp nodig bij de afbetaling. Daarom is het is een verrassing om genomineerd te zijn voor een donatie uit het ING-fonds 'Help Nederland vooruit'. Ik hoop dat heel veel mensen, zowel vanuit Houten, als vanuit heel Nederland gaan stemmen op ons. De link http://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-plusbus-houten werkt vanaf 22 januari 13.00 uur tot woensdag 12 februari 00.00 uur. De link werkt pas vanaf dat moment, vervolgens breng je op die pagina je stem uit voor de Plusbus Houten".

PLUSBUS PlusBus Houten organiseert dagtochten en rondritten voor senioren. De organisatie draait volledig op vrijwilligers. Meerdere keren per week genieten deelnemers van uitstapjes met de bus. Het is een groot succes.

ING ING helpt initiatieven die Nederland sterker maken vooruit. Daarom deze campagne, waarbij lokale initiatieven kans maken op een donatie van het ING Nederland fonds. Want: waar een wil is is een weg... Vraag ook familie en vrienden buiten Houten om te stemmen op de PlusBus! Meer informatie over de PlusBus Houten op www.plusbushouten.nl en of op https://www.facebook.com/plusbushouten.nl/ telefoonnummer 06 -105 77 815