Veel activiteiten tijdens 'Week van het Hospice'

HOUTEN Van dinsdag 20 tot en met maandag 26 september a.s. vindt voor de 6e keer de Week van het Hospice plaats. Met een week vol leuke activiteiten probeert de organisatie van deze week zoveel mogelijk publiciteit te maken en geld op te halen voor het Hospice Kromme Rijnstreek in Houten. Met het opgehaalde geld kunnen gasten in het hospice verblijven en vrijwilligers die de gasten verzorgen, worden opgeleid. Als u deelneemt aan één van de activiteiten, heeft u niet alleen een leuke dag of avond, maar draagt u dus ook direct bij aan het hospice.

Er is voor iedereen wat te doen: van fietsen of skaten (waarbij u het Fort Honswijk kunt bezoeken!), tot een korenfestival, een filmavond en een Snuffelfair met allerlei leuke en mooie spullen. Of wat dacht u van 'A night at the Club' van New York Round Midnight die speciaal voor de Week van het Hospice optreden in Theater aan de Slinger?

Het programma in het kort:

Dinsdag 20 september:

Film aan de Slinger in Theater aan de Slinger

Woensdag 21 september:

Korenfestival in de Opstandings kerk

Zaterdag 24 september:

Snuffel fair in college de Heemlanden

Fietsen en skaten, start bij WTC'80

Maandag 26 september:

A night at the Club in Theater aan de Slinger

Tijdens de hele Week van het Hospice worden er loten verkocht voor slechts € 5 euro per stuk. U maakt kans op fantastische prijzen. De volledige opbrengst van de activiteiten en de loterij komt ten goede aan het Hospice Kromme Rijnstreek. We hopen op uw deelname en zien u graag bij één van de activiteiten!

Kijk voor meer informatie op www.weekvanhethospice.nl