• Trekkertrek Kromme Rijnstreek

Trekkertrek Kromme Rijnstreek 2 augustus in Werkhoven

Trekkertrek Kromme Rijnstreek

WERKHOVEN Dit jaar vindt de Trekkertrek plaats op vrijdag 2 augustus langs het Oostromsdijkje in Werkhoven. Vanaf 14.00 begint de middag zoals gebruikelijk met (gratis) kinderspelen. Ook dit jaar wordt er groots uitgepakt met een waar kinderfestijn.

In de middag is er een extra krachtmeting van de z.g.n. 7 tons klasse. En 's avonds een superfinale van de zes beste deelnemers. Vanaf 14.30 starten de tractoren met de standaard klassen, ingedeeld naar gewicht. Richting de avond beginnen de sport- en supersporttractoren. Ook zullen 's avonds de Supersporttrucks hun NK-wedstrijd verrijden. Afwisselend zullen sport- en supersporttractoren met opgevoerde motoren hun vermogen laten zien voor de sleepwagen met als doel de 100m lijn te halen onder steeds groter wordende belasting.

Bezoekers en deelnemers kunnen via Provinciale weg en Achterdijk het parkeerterrein bereiken. Aanvang kinderspelen 14.00 met aansluitend een avondvullend programma. Het entree bedraagt voor 14 t/m 17 jaar 8,- en vanaf 18 jaar 12,-.

a[ Trekkertrekkrommerijnstreek.nl