• Together

    Het Schellinkje

Theatergroep Het Schellinkje speelt Together

HOUTEN We kennen allemaal Facebook, Instagram en Google. Maar dit is nieuw. Dit is Together. Een app die uw leven zal veranderen. Together brengt eenzame individuen weer samen in de groep. Waar iedereen alleen op zichzelf gericht lijkt, brengen wij de saamhorigheid weer terug. Deel uw leven met ons. Samen maken we er een mooiere wereld van. Together!

Theatergroep Het schellinkje speelt Together, een satirisch toneelstuk waarvan je de kriebels krijgt. Met humor en theatrale sketches neemt Het Schellinkje je mee naar een absurde wereld, maar die wel erg veel op onze werkelijkheid lijkt. In dit stuk staat de uiterst succesvolle app Together centraal. Daar kun en wíl je niet omheen!

De gelaagde voorstelling gaat over het leven van alle dag. We kennen allemaal sociale media, maar hoe beïnvloeden die onze samenleving? Wat is echt en wat is nep? Wat houden we nog privé? Wat als willen, moeten wordt; als je geen keuze meer hebt en iedereen alles van je weet? Wie lacht er dan het laatst?

Together is een bewerking door Anne-Marie Grosfeld en Wilma Wissink van een korte eenakter van Sander van den Brink. Anne-Marie Grosfeld neemt ook de regie voor haar rekening.

Theatergroep Het Schellinkje speelt Together in Cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36. Op 18 en 25 mei vinden de voorstellingen plaats om 20.00 uur, op 19 en 26 mei om 15.00 uur. Toegang is € 12,50, dit is inclusief een drankje na afloop van de voorstelling. Voor meer informatie en kaartverkoop zie http://www.hetschellinkje.nl