Theater en Film Aan de Slinger

Franse komedie in Filmclub op woensdagochtend

HOUTEN Op 20 en 21 februari draait de Franse komedie 'Ôtez-moi d'un doute', de grote publieksfavoriet op het Film by the Sea festival en een bioscoopsucces in Frankrijk en België. Op woensdag de 21e draait de film om 10.00 uur 's ochtends bij de Filmclub. De Filmclub is voor mensen die liever overdag dan 's avonds naar de film gaan, en die het leuk vinden in gesprek te komen met andere bezoekers. De film wordt ingeleid en na afloop is er tijd voor een drankje en een gesprek. Het is mogelijk af te sluiten met een lunch door voorafgaand aan de film een broodje van cateraar Deksels Lekker te bestellen. De Filmclub wordt één keer per maand op woensdagochtend georganiseerd in samenwerking met van Houten&co. In 'Ôtez-moi d'un doute' wordt op een charmante en lichte toon de vraag gesteld of je je eigen ouders kunt kiezen. De 45-jarige Franse weduwnaar Erwan komt erachter dat de man die hem heeft opgevoed niet zijn biologische vader is, hij ontmoet de ongrijpbare en aantrekkelijke Anna, en zijn zwangere dochter weigert om uit te zoeken wie de vader van haar kind is.

Verder bij Film Aan de Slinger: 15 en 16 februari draait het waargebeurde 'Molly's Game'. Jessica Chastain een voormalige Olympische skiester die gedwongen wordt te stoppen met sporten. Ze rolt in het gokwereldje en wordt een high class pokerhostess. Op 22 en 23 februari draait 'Happy end' van regisseur Michael Haneke met o.a. Isabelle Huppert. Alle films draaien om 20.00 uur, tenzij anders aangegeven. Meer informatie en kaartverkoop: www.filmaandeslinger.nl

THEATER AAN DE SLINGER Zaterdag 17 februari staat een sprankelend drieluik in de Kleine Zaal. In 'Olijven moet je leren lezen' wordt de dichtkunst van Ellen Deckwitz gecombineerd met de muziek van gitarist-componist Corrie van Binsbergen en de projecties van videokunstenaar Martijn Grootendorst. Vrijdag 23 februari brengt René van Kooten, bekend van grote musicals, een intiem theaterconcert samen met zijn band Shifting Daylight. H? speelt eigen werk, verrassend bewerkte nummers uit musicals en werk van z?n helden The Police en Don Henley (The Eagles). De voorstellingen van Erik van Muiswinkel en Debby Petter zijn uitverkocht. Ook de voorstelling 'Aquarium' is uitverkocht. De voorstelling van Matroesjka is afgelast. Meer informatie en kaartverkoop: www.theateraandeslinger.nl

WIN GRATIS KAARTEN ’t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de film ‘Ôtez-moi d’un doute’ van dinsdag 20 februari bij Film Aan de Slinger.

Wilt u graag naar deze film, mail dan voor maandag 19 februari 10 uur onder vermelding van ‘Ôtez-moi’ naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.