Streekplatform 'Kromme Rijn Boert Bewust'

REGIO Op maandag 25 januari organiseren Gebiedscoöperatie O-gen en LTO-Noord van 19.30 tot 22 uur het Streekplatform Kromme Rijnstreek. Dit keer is het gericht op de agrarische sector en is het centrale thema: 'Kromme Rijn Boert en Teelt Bewust', dat als nieuw concept wordt uitgerold in de Kromme Rijnstreek.

O-gen en LTO-Noord nemen dit concept over van 'Vallei Boert Bewust', een initiatief van vier varkenshouders in de Gelderse Vallei/Utrecht-Oost. In ruim twee jaar tijd is Vallei Boert Bewust uitgegroeid tot een streekgebonden bedrijfslabel voor boeren met een goed bezocht social media platform. Tijdens het streekplatform wordt u geïnformeerd over Kromme Rijn Boert (en Teelt) Bewust en hoort u hoe u kunt deelnemen.

Het Streekplatform vindt plaats bij de familie Van der Louw, Rijndijk 6, 3962 MX in Wijk bij Duurstede. U kunt zich opgeven door vóór 20 januari een mail te sturen naar secretariaat@o-gen.nl onder vermelding van uw naam en organisatie. Meer informatie over het streekplatform vindt u op www.o-gen.nl.