Start inschrijving Activiteitenmarkt

HOUTEN Verenigingen, stichtingen, zzp'ers, bedrijven, scholen, politieke partijen en andere organisaties kunnen zich vanaf nu weer inschrijven voor de Activiteitenmarkt. Op zaterdag 3 september vindt alweer de 17e editie van de Houtense Activiteitenmarkt plaats. Alle deelnemers van afgelopen jaar hebben al een persoonlijke uitnodiging ontvangen, maar ook nieuwe Houtense organisaties wil men uitnodigen om deel te nemen aan de Activiteitenmarkt. Mocht uw organisatie geïnteresseerd zijn in het huren van een stand op de Activiteitenmarkt dan vindt u alle nodige informatie op www.activiteitenmarkthouten.nl. Hier kunt u zich tevens direct aanmelden.

De Activiteitenmarkt is het grootste Houtense evenement waarbij inwoners kunnen kennismaken met alle organisaties die Houten rijk is. Organisaties krijgen op deze dag de kans zich te presenteren aan het publiek en eventueel een optreden op het podium te verzorgen. Dit evenement is geïnitieerd vanuit de gemeente Houten, die de organisatie van de markt ook dit jaar toevertrouwt aan evenementenbureau Events2movE.

INSCHRIJVINGEN GAAN HARD Afgelopen jaar liep het storm met inschrijvingen en ook nu hebben al ruim 75 organisaties zich ingeschreven. Wees er dus snel bij, dan bent u in ieder geval verzekerd van een plaats op de Activiteitenmarkt Houten 2016! Inschrijven kan op www.activiteitenmarkthouten.nl U bent welkom op de Activiteitenmarkt Houten.