Slotavond Week van het Hospice

HOUTEN Van dinsdag 20 tot en met maandag 26 september vindt voor de 6e keer de Week van het Hospice plaats. Met een week vol leuke activiteiten proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor het Hospice Kromme Rijnstreek. Met deze donaties kunnen gasten in het hospice verblijven en vrijwilligers die de gasten verzorgen, worden opgeleid. Als u deelneemt aan één van de activiteiten, heeft u niet alleen een leuke dag of avond, maar draagt u dus ook direct bij aan het hospice.

SLOTAVOND IN TEKEN JAZZ Tijdens de Slotavond van de Week van het Hospice, op maandag 26 september kunt u genieten van geweldige jazz-avond. De muziekvoorstelling Swingin' Harlem neemt je mee diep in de nachtclubs van de New Yorkse wijk Harlem, waar jazz de belangrijkste bijzaak van het leven was. De avond wordt verzorgd door één van de grootste jazzproducties van dit moment: New York Round Midnight! Maar liefst elf musici, het puikje van de Nederlandse jazz-scène. Met 'Swingin' Harlem' brengen zij een gloednieuwe avond vol heerlijke muziek door bekende en getalenteerde Nederlandse jazzmusici, voorzien van sfeer en sappige verhalen door comedian Jeffrey Spalburg en jazzschrijver en presentator Koen Schouten. U bent van harte uitgenodigd om de avond in stijl (met een jazzy en swingende dresscode) bij te wonen. Voor meer informatie en om kaarten te bestellen, kijkt u op www.theateraandeslinger.nl Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kassa van Theater aan de Slinger. De zaal is open om 19.15 uur. Aanvang voorstelling 20.15 uur. Entreeprijs: € 23,50, inclusief een drankje in de pauze

LOTEN Tijdens de hele Week van het Hospice worden er loten verkocht voor slechts € 5 euro per stuk. U maakt kans op fantastische prijzen, waaronder een Green Egg mini max ter waarde van € 835 en een diner voor 2 personen bij Restaurant Kasteel Heemstede (inclusief een wijnarrangement). De volledige opbrengst van de activiteiten en de loterij komt ten goede aan het Hospice Kromme Rijnstreek.