SGP Houten: "Tijd voor agrariërs"

'T GOY De SGP-Houten vindt dat het tijd is voor agrarische ondernemers en daarom komt SGP-Tweede Kamerlid Elbert Dijkgraaf naar Houten voor een politieke avond. Hij zal zijn visie uiteen zetten, en natuurlijk is er ruimte voor vragen.

De SGP benadrukt de volgende punten. De partij wil een minister vóór landbouw, voldoende gewasbeschermingsmiddelen, en geen kentekenplicht voor in ieder geval smalspoortrekkers. Verder meer fosfaatruimte voor melkveehouderij. De rode diesel moet terug.

Maandag 6 februari  2017, Dorpshuis De Ploeg 't Goy,  Beusichemseweg 51 3997MH, 't Goy.  Tijdstip: 20.00u (19.30u inloop) tot 22.00u. Voor iedereen met interesse.  De avond staat onder leiding van Wouter van den Berg, fractievoorzitter SGP-Houten.  Gijs van Leeuwen, Statenlid SGP zal een column uitspreken. De SGP vindt het prachtige, groene buitengebied een parel voor Houten. De agrariiërs; de fruittelers, akkerbouwers en veehouders in de gemeente Houten verdienen wat de SGP'ers in Houten betreft de steun en aandacht van de SGP.