S-sporters klaar voor match op 29 oktober FC Utrecht - NAC

HOUTEN De gemeente Houten staat deze maand in het teken van FC Utrecht. Er werden diverse activiteiten georganiseerd waaronder footgolf. Afsluiter van de FC Utrecht-maand in Houten is de wedstrijd FC Utrecht - NAC Breda op zondag 29 oktober.

Op de dag van de wedstrijd FC Utrecht-NAC Breda heeft FC Utrecht er samen met de gemeente voor gezorgd dat er vervoer is geregeld voor een aantal fans waaronder veel Special-sporters. Het vertrek is a.s. zondag bij het complex van FC Delta Sports '95 op De Kruisboog. De echte FC Utrecht spelersbus staat dan klaar om de fans te vervoeren naar Stadion Galgenwaard.

Ook zijn er 50 ondernemers uit Houten uitgenodigd om de wedstrijd in het stadion mee te maken. Zij zijn onder meer te gast bij de voorbeschouwing op het duel, die wordt verzorgd door oud-spelers van FC Utrecht.

FC Utrecht-NAC BredaDe wedstrijd begint zondag 29 oktober om 14.30 uur. Inwoners van de gemeente Houten en hun vrienden, familie en bekenden krijgen korting op kaarten voor het speciale Houten-vak. Kinderen tot 16 jaar betalen € 7,50; bezoekers van 16 jaar of ouder € 12,50. Wedstrijdkaarten bestellen doe je op www.fcutrecht.nl/houten.In de rust van de wedstrijd gaan jeugdspelers van de voetbalclubs uit de kleine kernen, hopelijk voor een uitverkocht huis  'latjetrappen' . Zij mogen in het stadion proberen om de bal vanaf de stip op de lat te schieten. De uitnodiging hiervoor krijgen de spelertjes via hun club.

FC Utrecht, de gemeente Houten en de organisatoren van de activiteiten hebben er zin in. Graag tot ziens in Stadion Galgenwaard!

SAMENWERKING Om de samenwerking tussen de gemeente en de voetbalclub te vieren, zijn er in oktober allerlei activiteiten in Houten waar FC Utrecht aanwezig is met spelers, oud-spelers, eSporters, mascottes en trainers. De start van de activiteiten was op 10 oktober tijdens het Footgolf Event van Sportpunt Houten. Leerlingen van basisscholen maken die dag kennis met deze sport op het openbare footgolfparcours in het Imkerspark. Tijdens het evenement kwam Tiger langs, de mascotte van de FC Utrecht Junior Tigers, de officiële fanclub voor supporters van 0 tot 13 jaar.