Rotaryclub Houten sponsort goede doelen

Jubileumbijeenkomst 7 februari

Deze verzoeken zijn beoordeeld aan de hand van tevoren opgestelde criteria en dat heeft uiteindelijk geleid tot de selectie van volgende 5 organisaties: Stichting De Barrage, De Techniekfabriek, Cultuurnacht van Houten, Seniorenschool en De Voedselbank. Deze organisaties worden uitgenodigd zich te presenteren op 7 februari en ontvangen dan minimaal 500 euro en daarnaast maken ze kans op een hogere bijdrage.

Tijdens de jubileumbijeenkomst op 7 februari in Restaurant De Engel zullen ongeveer 100 bezoekers aanwezig zijn van diverse organisaties met wie Rotaryclub Houten de afgelopen jaren heeft samengewerkt. Deze bezoekers kunnen hun stemmen uitbrengen op de bovengenoemde goede doelen. Een extra bedrag van 1500 euro wordt zo naar rato van de stemmen verdeeld over deze goede doelen. De uitslag van deze stemming wordt aan het eind van de bijeenkomst bekend gemaakt door de Burgemeester van Houten, W. de Jong samen met de voorzitter van Rotaryclub Houten, P. van Wingerden.

De bijeenkomst start om 15.00 uur. Om ca. 16.45 uur is er een presentatie over 25 jaar Rotaryclub Houten, waarna de cheques aan de goede doelen zullen worden uitgereikt. De bijeenkomst wordt om 17.30 afgesloten. Ook nieuwsgierig naar wat Rotaryclub Houten doet en wilt u deze jubileumbijeenkomst bijwonen: daar zijn nog een aantal plaatsen voor beschikbaar via rotaryclubhouten@gmail.com. Meer informatie over Rotaryclub Houten: zie www.rotary.nl/houten