• HomemadeProductions

Razend 12+ de musical

HOUTEN Razend 12+ de musical. Musical naar het bekende boek van Carry Slee op vrijdag 13 januari 19.30 uur (try-out) in Theater Aan de Slinger. Na het succes van 'Afblijven' en 'Spijt!' volgt nu 'Razend, de musical'.

Het verhaal wordt verteld en gezongen van Sven, een jongen die elke dag door zijn vader wordt geslagen en door zijn broer getreiterd. Om aan de keiharde werkelijkheid te ontsnappen, maakt hij in zijn hoofd speelfilms. Zijn grote liefde Roosmarijn speelt daar altijd de hoofdrol in. Maar hoe zijn fantasie ook tekeer gaat, ooit moet de waarheid boven komen drijven. Carry Slee schuwt de heikele thema's van tieners niet en de musicalbewerking van Dick van den Heuvel doet dat ook niet. Gelukkig komt alles uiteindelijk op z'n pootjes terecht. Meer informatie en kaartverkoop via www.theateraandeslinger.nl.

FILM AAN DE SLINGER Donderdag 12 en vrijdag 13 januari is de Duitse film 'Toni Erdmann' te zien. Een zakenvrouw krijgt bezoek van haar hinderlijke vader, die als grappig personage Toni Erdmann haar leven opnieuw zin probeert te geven. Met bijrol van Hadewych Minis. De tragikomedie van regisseur Maren Ade heeft het filmfestival van Cannes en het European Film Festival op z'n kop gezet: een Duitse film met humor; absurd, geestig en melancholiek tegelijk! Recensenten bekronen de film unaniem met 4 of 5 sterren. Dinsdag 17 januari draait 'The Light Between Oceans', romantische dramafilm gebaseerd op het gelijknamige boek van M.L. Stedman. Op donderdag 19 en vrijdag 20 januari is de nieuwe film van Robert Jan Westdijk 'Waterboys' te zien. Een grappig en ontroerend verhaal over de relatie tussen vader (Leopold Witte) en zoon. 'Een film met een hart, grappig en authentiek' (4* NRC).

Meer informatie en kaartverkoop, zie www.filmaandeslinger.nl.

THEATER AAN DE SLINGER Donderdag 12 januari zijn de heren van de cabaretgroep Niet Schieten! te gast. In de grappige voorstelling 'Kusje Erop!' proberen ze het ware heldendom te hervinden. Vrijdag 13 januari om 19.30 uur speelt Razend 12+ (try-out). Een musical naar het bekende boek van Carry Slee. Zondag 15 januari zijn theaterliefhebbers van 2 tot 5 jaar welkom bij 'Sterrenwachter' van TG. Winterberg. Een beeldende poppenvoorstelling die zich afspeelt in een yurt, een Mongoolse tent. De voorstelling van 10.30 uur is uitverkocht, om 14.00 en 15.30 uur is er nog wel plek. Donderdag 19 januari staan de vijfentwintig toptalenten van Holland Dance op het podium. Een avond voor danskenners en dansontdekkers. Zaterdag 21 januari ontmoet Marc van Vugt de internationale zangeressen Izaline Calister & Ineke van Doorn in de Kleine Zaal. Een avond met muziek uit alle windstreken. De voorstellingen van Quatro Ventos, Maarten van Rossem en Elke Vierveijzer en Joris Jinssen & Caramba zijn uitverkocht. Meer informatie en kaartverkoop via www.theateraandeslinger.nl.

WIN GRATIS KAARTEN 't Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de film 'The Light Between the Oceans' op dinsdag 17 januari 20.00 uur in Film Aan de Slinger

Wilt u graag naar deze film, mail dan voor dinsdag 17januari 11 uur onder vermelding van 'Oceans' naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.