• Jocko Rensen en Anneke Dubbink lijsttrekker en wethouderskandidaat voor verkiezingen in maart 2018

    PvdA Houten

PvdA Houten maakt zich op voor de verkiezingen 2018

HOUTEN De leden van PvdA Houten hebben Anneke Dubbink gekozen tot lijsttrekker van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Jocko Rensen heeft daarnaast kenbaar gemaakt dat hij graag nog een tweede termijn als wethouder aan de slag zou willen. Ook dat heeft de volle steun gekregen van alle leden van de PvdA Houten tijdens de ledenvergadering, waarop de definitieve kandidatenlijst PvdA Houten voor de verkiezingen is vastgesteld.

"We hebben er alle vertrouwen in dat de PvdA Houten met dit duo, lijsttrekker en wethouderskandidaat, een goede campagne kan neerzetten en dat we in maart 2018 klinkende resultaten gaan boeken," aldus het bestuur. Ook Anneke reageert verheugd: "Ik ben enorm blij dat ik lijsttrekker ben. Ik wil heel graag samen met bestuur, fractie en alle leden een fantastische campagne neer gaan zetten. Een campagne die gaat over inhoud en idealen, over wat de PvdA in Houten betekent en kan betekenen."

Jocko voegt daaraan toe: "De afgelopen jaren heb ik namens de PvdA als wethouder kunnen meewerken aan het sociale gezicht van Houten. We hebben veel bereikt, maar er is nog meer dan genoeg te doen. Ik wil dan ook graag de volgende periode als wethouder een verschil proberen te maken in onze mooie gemeente en het toekomstige college."

Anneke is op dit moment fractievoorzitter. "Ik vind plezierig om vanuit deze positie de campagne in te gaan als lijsttrekker. Ik ben sinds 2006 actief bij de PvdA Houten en heb politiek en bestuurlijk mee mogen bouwen aan de stad. Ook de komende jaren wil ik graag mijn steentje blijven bijdragen."

Jocko Rensen is van 2006 tot 2014 actief geweest als gemeenteraadslid en heeft daarna op persoonlijke en sociale wijze invulling gegeven aan zijn wethouderschap namens de PvdA.

Met een constructief, verbindend, lokaal sociaal programma en een lijst met betrokken Houtenaren gaat de PvdA vol energie en met vertrouwen de aankomende verkiezingen tegemoet.

Definitieve kandidatenlijst PvdA Houten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, vastgesteld in de ledenvergadering van 26 oktober 2017:

1. Anneke Dubbink

2. Will Mossink

3. Arnold Biesheuvel

4. André van Loon

5. Vincent van Polanen Petel

6. Ibrahim Yumusak

7. Jocko Rensen

8. Mike Oosterwaal

9. Jan-Pieter van Waasbergen

10. Arjan van de Ruit

11. Max Bosboom

12. Sybille Jongen

13. Abdallah Mouahbi

14. Marleen Biesheuvel

15. Willy Wagenmans

16. Lynne Konigsberger

17. Richard Makkinga

En onze lijstduwers:

18. Nicole Teeuwen

19. Arie Groenevelt