• Nynke Plaatsman

Prachtige opbrengst Krommerijn Festival

BUNNIK De Landgoederij in Bunnik stond op zondag 5 februari in het teken van jazz, blues, soul en veel gezelligheid. Zo'n 800 bezoekers kwamen naar het Krommerijn Festival: het jaarlijkse regionale muziekfestijn ten bate van Fonds verstandelijk gehandicapten.

Naast optredens van Laura Fygi, Wouter Kiers band en rhythm 'n blues gitarist Arthur Ebeling, biedt het Krommerijn Festival ook een podium aan talent met een verstandelijke beperking . Dit jaar trad met veel plezier en passie Total Loss op. Dit is de band van Theater Totaal uit Nieuwegein.

Met muziek voor elk wat wils kon er worden geluisterd, meegezongen en gedanst. Er is volop van de gelegenheid gebruik gemaakt om elkaar te ontmoeten, wat te drinken en een lekker hapje te eten. Er is genoten.

Naast een mooi festival is er mede dankzij geweldige sponsoring een prachtig bedrag van €16.500 overgebleven voor het werk van Fonds verstandelijk gehandicapten. Fantastisch! Het fonds is gevestigd in Odijk en draagt er aan bij dat mensen met een verstandelijke beperking een volwaardig leven kunnen leiden. Een leven waarin zij hun talenten kunnen inzetten, zich kunnen ontwikkelen en kunnen meedoen in de samenleving. Het fonds steunt landelijke en lokale projecten die dit mogelijk maken. Gewoon meedoen is vaak niet vanzelfsprekend en vergoedingen vanuit de overheid zijn beperkt.

De organisatie van het Krommerijn Festival bedankt alle bezoekers en in het bijzonder haar sponsorvrienden voor hun bijdrage en betrokkenheid.