Politiek Café: Wonen in Houten 2025

HOUTEN - De gemeente Houten werkt aan een nieuwe woonvisie. Iedereen kan een bijdrage leveren aan deze woonvisie. PvdA Houten levert een bijdrage aan deze discussie door het organiseren van een Politiek Café op woensdag 14 oktober.

Hoe moet het in de toekomst met de betaalbaarheid, beschikbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit als het gaat om wonen in Houten? Voor wie, wat en waar moeten we bouwen? Tweede Kamerlid Albert de Vries is te gast en zal de avond beginnen met een inleiding over de nieuwe woningwet. Dursun Kilic, oud lid van Provinciale Staten gaat in op het provinciaal beleid en Jocko Rensen, wethouder in Houten, zal dit vertalen naar de schaal van Houten.

Daarna start het belangrijkste deel van de avond: u wordt uitgenodigd deel te nemen aan de discussie. PvdA Houten hoopt dat er met een actieve deelname van de bezoekers scherper in beeld komt wat u van belang vindt, en hoe de nieuwe woonvisie eruit zou moeten gaan zien. Daarom nodigt PvdA Houten ook uitdrukkelijk iedereen in Houten, ook niet-leden, uit voor dit politiek café.