• Politiek café

  • Politiek café

Politiek café jeugdhulp Houten

HOUTEN Hoe verbinden wij ervaringen van cliënten met professioneel handelen ? En wat kunnen we leren van andere gemeenten? Aan de hand van  ervaringen van Houtenaren gaan wij samen op zoek naar wat passende jeugdzorg in Houten kan inhouden. We willen jongeren en ouders daarbij écht centraal stellen. We gaan het hebben over het Sociaal Team, instellingen en zelfstandige hulpverleners. Maar ook de financiën, passend onderwijs en residentiële zorg komen aan de orde. Iedereen hartelijk welkom!

De avond wordt georganiseerd door D66, Houten Anders!, PVDA en SGP-Houten. Onder leiding van oud-wethouder Jocko Rensen, en met medewerking van Edwin de Coster, ervaringsdeskundige en meedenker in de jeugdhulp, Adri van Montfoort, teamleider Sociaal Team in Montfoort en Nely Sieffers, ervaringsadviseur gaan zij in gesprek met Houtenaren en vertegenwoordigers van Houtense organisaties.

 Locatie: Huis van Houten (in bibliotheek) Inloop: 19:00, start 19:30u.
 Marjan Boonzaaijer, D66 Houten, 06-51111530,  Axel Eerdmans, Houten Anders!, 06-15432966,  Vincent Polanen, PVDA, 0643026855