• Eric Borrias

    Aan de Slinger

Vertelcafé Houten met Eric Borrias

Daar lig je dan, achter glas. Te vroeg geboren. Maar je leeft! Tot je weken later als Sneeuwwitje uit het glazen kistje wordt gekust. Hallo leven! En als je dan 6 jaar bent en een bril krijgt? Zie je met -7 nog wat anderen zien?

HOUTEN Verhalenverteller Eric Borrias is op zaterdagavond 18 januari te gast bij het Vertelcafé Houten. In zijn 'Leven achter Glas' onderzoekt hij zijn kijk op het leven. Zijn leven van prematuur naar pre-montuur en alles daaromheen. Borrias behoort al meer dan 25 jaar tot een van de meest gevraagde vertellers van ons land. Met zijn fysieke speelstijl sleept hij jong en oud mee in zijn verhalen.

Naast Eric Borrias vertellen op 18 januari nog drie vertellers een verrassend verhaal op het open podium van het Vertelcafé. De vertellers worden afgewisseld met muzikale optredens van het vrouwenkoor 'Lady Wednesday'.

Het Vertelcafé Houten vindt plaats in de Kleine Zaal van Aan de Slinger, aanvang 20.00 uur. Toegang is € 7,50 incl. een drankje. Kaartverkoop via www.aandeslinger.nl of op de avond zelf aan de kassa.

De editie op 18 januari is het vierde Vertelcafé Houten in Aan de Slinger. Woensdag 22 april 2020 volgt het vijfde Vertelcafé met Esther de Jong die het verhaal van Jeanne d'Arc vertelt. Heb je een boeiend verhaal en wil je dit een keer komen vertellen op het open podium, neem contact op met vertellers Saskia Bangma, Henk Gilhuis en Truus Tibben via vertelcafehouten@gmail.com. Volg hen op Facebook @vertelcafehouten.