• Inspectie van de bouwplaats:

    Carina Oosterom - Jansen

Plan voor nieuw logeerhuis

TULL EN 't WAAL Sint en drie Pieten kwamen vijf december op bezoek bij basisschool Het Mozaïek aan de Waalseweg in Tull en 't Waal. Ze bekeken ter plekke een plannetje van de jonge Bouw-Piet om een logeerhuis op het schoolplein te bouwen. Jojanneke Neven de adjunct-directeur ontving het hoge gezelschap samen met alle leerlingen en nog enige nog niet schoolgaande kinderen uit het dorp. Het plan dat de Sint en zijn Pieten bij hun wil komen wonen is met enthousiasme ontvangen.

door Ton Kasteleijn en Jojanneke Neven

In Tull en 't Waal worden binnenkort Nieuwe huizen gebouwd. Het is een prachtige omgeving om te wonen volgens de Tull en Waal-ers, óók voor jonge gezinnen. Ze zijn welkom met hun kinderen én op deze prachtige school. Zelfs Sinterklaas zou hier wel willen wonen.

Helaas, het logeerhuis voor Sint en zijn Pieten kan niet in Tull en 't Waal komen, maar Sinterklaas en zijn Pieten maakten de kinderen erg blij met meegebrachte cadeaus.

De prachtige tekeningen en ontwerpen die de kinderen van de onder- en bovenbouw hebben gemaakt voor dit logeerhuis worden meegenomen naar Spanje. De Hoofd-Piet en tevens examinator van de Bouw-Pieten zal ze in Spanje goed gaan bestuderen.

Sinterklaas en zijn Pieten zijn inmiddels onderweg naar Spanje. We zien hen graag volgend jaar weer!


Als je in Tull en 't Waal wilt gaan wonen, kom dan gerust met je kinderen langs voor een kennismaking op basisschool "Het Mozaïek", locatie Waalseweg of kijk op de website: www.mozaiekwaalseweg.nl