• Piano café

Pianocafé

HOUTEN Het Houtens Muziek Collectief presenteert: Het Pianocafé van Houten. Hèt ontmoetingsmoment voor de volwassen amateurpianisten uit Houten en omstreken. Zaterdag 20 mei, 20.00 uur, Rabobankzaal Theater Aan de Slinger. Toegang: vrijwillige bijdrage.

Het pianocafé loopt als een trein: de volwassen amateurpianist heeft in de Rabobankzaal 3x per jaar een fantastisch podium. De ontspannen cafésetting heeft al menig aarzelende amateurpianist of pianoleerling met podiumangst, over de streep getrokken. Iedere volwassen amateurpianist in Houten is welkom voor het officiële luisterdeel, maar kan ook daarna tijdens het open podium besluiten wat te spelen in een borrelend gezelschap. Op 20 mei kunt u naast vertrouwde klassieke en jazzy bijdragen luisteren naar muziek voor piano 4-handig en muziek voor twee piano's.

In het programma wordt ook ruimte gemaakt voor andere instrumentalisten in combinatie met piano. Speel je een ander instrument en zou je graag eens samen met een pianist willen optreden? Stuur dan een berichtje naar onderstaand mailadres. Locatie: Rabobankzaal van Theater Aan de Slinger. Koffie/ thee vanaf 20.00. Aanvang concert 20.15 uur, nazit/ open podium 21.00-23.00 uur. Toegang: vrijwillige bijdrage. Voor vragen: mail@guyvanbeek.nl