Percossa keert terug met BAM! (try-out)!

HOUTEN Vrijdag 3 november 20.15 uur keren de vier mannen van Percossa terug naar Theater Aan de Slinger!

In alles zit ritme en Percossa maakt daar voorstellingen over. Deze slagwerkers weten op virtuoze wijze uit bijna alles muziek te krijgen. Of dat nu tandenborstels, kinderwagens, buisjes of traditionele instrumenten zijn. Hun shows zijn muzikale en theatrale achtbanen vol humor en emotie. Bij een avond Percossa is stilzitten onmogelijk! BAM! zit vol met hoogtepunten uit eerder repertoire, maar ook met compleet nieuwe nummers.

VERDER IN THEATER AAN DE SLINGER Pas afgestudeerde theatermakers zetten tijdens 'Het Debuut' op donderdag 26 oktober drie avontuurlijke voorstellingen neer. Op vrijdag 27 oktober spelen Carel Kraayenhof en pianist Juan Pablo Dobal in 'Hotel Victoria' prachtige Argentijnse folkloremuziek en vertellen anekdotes over hun tournees over de hele wereld. Julika Marijn gaat op zaterdag 28 oktober in 'Uit Verdriet Geboren' vertellend en zingend op zoek naar de vrouw achter het museum: Helene Kröler-Müller. Zaterdag 4 november staat Eric van Sauers op het podium met 'De Lief en Leed Tour (try-out)' waar hij je hard laat lachen, het lief omarmen en het leed doet vergeten. Op dezelfde dag staan ook Marc van Vugt met Ro Krauss & Jon Bittman (van de Wëreldbänd) gereed om een avond vol humor, melancholie en doldwaze virtuoze muziek te presenteren. Meer informatie en kaartverkoop: www.theateraandeslinger.nl

FILM AAN DE SLINGER Op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober draait het ontroerende drama 'Maudie'. De film volgt het indrukwekkende levensverhaal van Maud Lewis en haar verrassende ontwikkeling tot bekende volksschilder. Op zondagmiddag 28 oktober 13.30 uur draait de film 'Donkeyote'. Een documentaire over de 73-jarige Manolo, die met zijn ezel Gorrion een grote reis door Amerika maakt. Op dinsdag 31 oktober gaat Anne in de film 'Paris Can Wait' met een Franse collega van haar man, op een roadtrip van Zuid-Frankrijk naar Parijs. Donderdag 2 en vrijdag 3 november draait 'The Beguiled', een beklemmende thriller gebaseerd op het boek 'A Painted Devil' van Thomas Cullinan. De films draaien om 20.00 uur, tenzij anders aangegeven. Meer informatie en kaartverkoop: www.filmaandeslinger.nl

WIN GRATIS KAARTEN 't Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de​ voorstelling 'BAM' (try-out) ​op vrijdag 3 november 20.15 uur​.

Wilt u graag naar deze voorstelling, mail dan voor maandag 30 oktober 10 uur onder vermelding van 'BAM' naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.