• Lekker spelen in de speeltuin van Buitenwereld

    TS

Paasfeest bij Buitenwereld

HOUTEN Het ene moment lijkt het voorjaar echt begonnen en het volgende moment worden we wakker met de mededeling dat we winterse buien kunnen verwachten. Bij Buitenwereld trekken de dieren zich niets aan van het weer. De meeste geiten en schapen hebben hun lammetjes al gekregen. Als alle moeders met hun kroost buiten lopen zal het een drukte van belang zijn.

Het lijkt tijdens de Pasen mooi weer te worden. Tweede paasdag viert men als vanouds! De paashaas heeft weer heel veel eieren verstopt die op het terrein van de speeltuin en kinderboerderij gezocht kunnen worden. De gevonden eieren kunnen beschilderd worden.

Maandag Tweede Paasdag van 13:00 tot 16:00 uur is iedereen welkom bij Buitenwereld, Keercamp 17. Zoeken naar eieren kan je gelijk vanaf 13:00 uur. Zolang er nog eieren verstopt liggen kan je blijven zoeken. De paas haas heeft er 400 verstopt!
Ook liggen er weer 3 gouden eieren verstopt. Als je deze vindt kan je deze inleveren voor een cadeautje.
Geen zin om te zoeken of eieren te schilderen? Dan misschien een ritje op een pony, knutselen en je kan natuurlijk heerlijk in de speeltuin spelen of naar de dieren gaan.

Kom gezellig langs, als de zon zich laat zien zal het terras vergroot worden en kunt u genieten van een heerlijke cappuccino, latte macchiato of een heerlijk ijsje.