• Kasten vol met speelgoed

    speel-o-theek

Speel-o-theek zoekt vrijwilligers

HOUTEN Speel-o-theek De Drie Beertjes heeft speelgoed voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Door lid te worden kunnen ouders, grootouders of instellingen die werken met jonge kinderen speelgoed lenen. Er is een ruim aanbod van verschillende spelmaterialen.

Het voordeel is, dat ouders speelgoed niet altijd zelf hoeven aan te schaffen en eerst kunnen kijken of het aantrekkelijk is voor hun kind en of het bij de ontwikkeling van het kind past. Duurzaam spelen dus!

De speel-o-theek is gehuisvest in Wijkcentrum Schoneveld en is open op woensdagmiddag van 14.30u - 16.00u en op zaterdagmorgen van 10.00u - 11.30u.

VRIJWILLGERS Alle medewerkers van de speel-o-theek zijn vrijwilligers. De werkzaamheden bestaan uit het helpen met de inname en de uitleen van speelgoed. Dit betekent bijvoorbeeld dat de vrijwilliger het speelgoed controleert bij inname, ouders adviseert bij het zoeken naar passend speelgoed en de administratie op de computer bijhoudt.

MEN ZOEKT VRIJWILLIGERS Men zoekt enthousiaste vrijwilligers, die belangstelling hebben voor kind en ouder, en die goed kunnen werken in een team. Verder is enige kennis om met een computer te werken nodig.

Men biedt een gezellig team van vrijwilligers dat zich betrokken voelt bij de speel-o-theek. Als vrijwilliger krijg je korting op een abonnement van de speel-o-theek.

Je kiest zelf hoe vaak je in de speel-o-theek meedraait. Er wordt iedere drie maanden een rooster opgesteld. Tijdens de schoolvakanties is de speel-o-theek gesloten!

Via email en WhatsApp hebben de vrijwilligers contact met elkaar. Voor het bespreken van belangrijke zaken, voor onderhoud van materialen en voor de gezelligheid plannen ze af en toe een vergadering.

MELD JE AAN Kom jij het team versterken? Loop gerust eens binnen of neem contact op via de website www.speelotheekhouten.nl of via Facebook.