• Alpha

Nieuwe Alpha in Houten

HOUTEN Meer weten over het christelijk geloof of zit je vol met vragen? Meld je dan aan voor een Alpha. Op zondag 29 september 2019 begint weer een nieuwe Alpha in de Lichtboog in Houten. In tien avonden leer je op een laagdrempelige manier het christelijk geloof kennen. Iedereen is welkom. Jong, oud, gelovig, niet-gelovig.

Elke avond heeft dezelfde opzet. Je eet altijd eerst samen een maaltijd en leert elkaar zo op een ontspannen manier kennen. Daarna luister je naar een kort verhaal, kijk je naar een film en praat je verder met de andere deelnemers in groepjes. Deelname aan de Alpha is gratis. Wereldwijd volgden inmiddels 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha, in Nederland deden al 300.000 mensen de cursus.

De Lichtboog staat aan de Kruisboog 22 in Houten. Interesse of meer weten? Je kunt mailen naar Richard Roest, richardroest@delichtboog.nl.

Je kunt je aanmelden via deze link: https://www.delichtboog.nl/wat-we-doen/cursussen/kennismaking/christelijk-geloof-alpha/ of mail naar alpha@delichtboog.nl

Verhalen van oud Alpha-deelnemers zijn te vinden op alphacursus.nl Voor meer info kunt je ook kijken op de Facebookpagina van de Lichtboog: www.facebook.com/DeLichtboog