Opening 't Gebouw na renovatie

TULL EN "T WAAL Het Sociaal Cultureel Centrum 't Gebouw in Tull en 't Waal heeft een grondige opknapbeurt gehad. Beide zalen en de keuken zijn aangepast en ingericht naar de huidige eisen van een modern gebouw. Interieur is geschilderd, plafonds en vloeren vernieuwd. Nieuw meubilair is aangeschaft en de keuken is ingericht om zelf eten klaar te kunnen maken en te kunnen opwarmen. Werkzaamheden zijn uitgevoerd deels in opdracht van de gemeente Houten en deels door vrijwilligers vanuit eigen vermogen van de vereniging.
Het gebouw is te huur voor sociaal culturele doeleinden en voor andere activiteiten waarbij u zelf uw horeca kunt organiseren.
Op vrijdag 24 augustus tussen 20.00 uur en 23.00 uur is een open avond waarbij u bent uitgenodigd om het resultaat te aanschouwen. Rond 20.30 uur zal een korte toespraak worden gehouden door de wethouder van de Gemeente Houten mevrouw Hilde de Groot en de voorzitter van het Sociaal Cultureel Centrum, de heer Jurrie de Vos.
Inwoners van Schalkwijk en Tull en t Waal zijn van harte uitgenodigd om op deze avond aanwezig te zijn. Voor nadere informatie Jurrie de Vos, tel 06 80077641.