Open Manegedagen Zilfia's Hoeve

HOUTEN Kom op zondag 10 september met het hele gezin naar de Open Manegedagen op Zilfia¿s Hoeve en stap in de wereld van het paard! De open dag is van 11:00 tot 17:00 en gratis toegankelijk voor iedereen. De Open Dag is een prima gelegenheid om de sfeer te komen proeven op de Zilfia's Hoeve.

Op het programma staat onder andere een onderlinge wedstrijd waar onze beginnende manege ruiters aan deelnemen. Deze wedstrijd start rond 11:00 uur en is tegen 14:30 uur afgelopen. Na de wedstrijd is er pony stoelendans en prijsuitreiking. Daarna, om 15:00 uur is het mogelijk om zelf gratis op een paard of pony te stappen. Even proeven hoe het is om op zo'n paard of pony te rijden, uiteraard onder begeleiding van één van onze

instructeurs. De hele dag ben je welkom in de stallen van de manege pony's. Kom de gezellige sfeer proeven maar ook een kopje koffie/thee drinken in onze foyer of op het terras. De toegang is gratis. Past 10 september niet in de agenda, maar wil je wel een keer een proefles volgen? Bel dan de manege om een afspraak te maken. Er zijn lessen voor de jeugd vanaf 6 jaar én volwassen. Alle lestijden vind je op de website. Speciaal is ook de 'huisvrouwen' les op woensdag morgen, heerlijk paardrijden in een gezellige groep.

Zilfia's Hoeve is centraal gelegen in Houten en één van de grootste maneges van Utrecht en omstreken. Wij beschikken over 2 grote rijhallen, 1 buitenrijbaan van 85 x 65 meter. Bieden naast lessen ook pension faciliteiten voor paard én pony.

FNRS EN KNHS Manege Zilfia's Hoeve is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Dit betekent dat het bedrijf een kwaliteitskeurmerk en een veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport heeft. Op het ruitersportcentrum wordt les gegeven volgens de ruiteropleiding van de KNHS. Manege Zilfias Hoeve', Fortweg 13,| 3992 LX Houten.