Open Deuren Sportweek!

HOUTEN Van zaterdag 17 september tot en met zondag 25 september vindt de Landelijke Nationale Sportweek plaats. De Nationale Sportweek is een initiatief van het NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten en valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw open zetten; het sportseizoen gaat weer beginnen! Sportpunt Houten grijpt dit mooie moment met beide handen aan en organiseert in die week de Open Deuren Sportweek samen met vele Houtense sport- en beweegaanbieders.

100 SPORTACTIVITEITEN Maar liefst 31 sportorganisaties is het gelukt om in die week hun deuren open te zetten voor jong en oud. De agenda staat goed gevuld met meer dan 100 sportactiviteiten en er is voor ieder wat wils! Sportpunt Houten heeft voor een duidelijk overzicht gezorgd; er is een programmaboekje samengesteld waarin de agenda en activiteiten, inclusief alle informatie van de verenigingen en sportorganisaties, te vinden is. Iedereen kan een kijkje komen nemen en je kan zelfs meedoen! Voor een aantal open lessen is aanmelden van te voren gewenst. Kijk dus even goed in het programmaboekje bij de desbetreffende sport voor de juiste informatie.

Programmaboekjes zijn onder andere te vinden op 3 september tijdens de activiteitenmarkt bij de stand van Sportpunt Houten. Tevens zijn ze te vinden zijn bij veel deelnemende sportaanbieders. Houdt verder de website (www.sportpunthouten.nl) en de Twitter en Facebook van Sportpunt Houten goed in de gaten om te volgen wel aanbod er allemaal is.

Voor vragen over de Open Deuren Sportweek; Sportpunt Houten, info@sportpunthouten.nl of kijk op de website voor meer contactgegevens.