• Open dag bij Proxima

    Roland de Zeeuw

Open dag Proxima

REGIO Zaterdag 13 oktober organiseert Proxima een open dag. Proxima biedt met opgeleide vrijwilligers tijd, aandacht en ondersteuning bij mensen thuis in de laatste levensfase. Wij zijn er voor de zieke zelf en voor de naasten zodat zij in deze belangrijke en intensieve fase even op adem kunnen komen. Proxima biedt deze ondersteuning in elf gemeenten in de Provincie Utrecht waaronder Houten, Bunnik, Wijk bij Duurstede en bijbehorende kernen.

De open dag vindt plaats in de Proxima hospice in Nieuwegein, Hogerhoeve 2 van 11.00 uur tot 15.00 uur. Tijdens deze open dag zijn er infobijeenkomsten over vrijwilligerswerk voor mensen in de laatste levensfase en over keuzes maken rondom het levenseinde. Tevens worden er handmassages gegeven.

De open dag wordt georganiseerd in het kader van de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg. Deze dag wordt aandacht besteed aan zorg aan mensen die niet meer kunnen genezen en aan de mogelijkheden die er dan zijn om de kwaliteit van het leven tot het einde zo goed mogelijk te houden.

Voor het programma kijk op www.proxima-terminalezorg.nl Aanmelden voor de open dag is niet nodig.