• Karen Machielsen overhandigt de cheque aan Josje van Dijk

    Hospice Krommerijnstreek

Opbrengst portretfoto's voor Hospice Kromme Rijnstreek

HOUTEN Als deelnemer van Stichting Kunst om de Hoek exposeert Karen Machielsen al jaren tijdens de Houtense Kunstfietsdagen. Dit jaar wilde ze iets anders, meer actief en het publiek erbij betrekken. Als portretfotograaf is de stap naar het fotograferen van bezoekers dan snel gezet. Een mooi portret maken 'zoals iemand is', dat is haar uitdaging. Ze bedacht het volgende: als de geportretteerde blij is met de foto, dan heeft diegene er vast wel iets voor over. De opbrengst zelf houden voelde niet fijn, ze heeft een goede baan. De volledige opbrengst moest naar een goed doel gaan, de keuze voor het Hospice Kromme Rijnstreek was snel gemaakt: een heel goed doel, geworteld in Houten.

Aan haar 'modellen' merkte Karen ook dat ze blij waren met die keuze, daardoor gaven zij vrijgevig, met € 750,- als resultaat.

Josje van Dijk mocht de cheque in ontvangst nemen namens de stichting Vrienden Hospice Kromme Rijnstreek; ze is erg blij met dit mooie initiatief en bedankt Karen en de geportretteerden heel hartelijk voor hun bijdrage.