Op weg naar Pasen

CULEMBORG Soberheid, Solidariteit, Spiritualiteit. Alle grote feesten vragen voorbereiding. Pasen is hét Hoogfeest van de christenen/katholieken. Boodschappen, de agenda regelen en de grote voorjaarsschoonmaak is één, maar je 'van binnen' voorbereiden op dit grote geheim… dat willen we graag samen met u/jou doen. De parochies H. Suitbertus en paus Johannes XXIII organiseren zes woensdagavonden met meditatie en gesprek.

Na een korte meditatie volgt een inleiding over het thema van de avond. Centraal staan soberheid, solidariteit en spiritualiteit. De avond wordt afgesloten met een moment van stilte, een 'parel delen' en gebed. Kijken, luisteren en meedoen. Welkom als je geïnteresseerd bent! Zo hopen we samen zinvol op weg te gaan naar Pasen.

Je kunt één of enkele avonden meemaken, of -liefst- de hele serie. De avonden worden gehouden in de rooms-katholieke pastorie in Culemborg, Ridderstraat 198, van 20.00 tot 21.30 uur. De eerste avond is op woensdag 1 maart, na afloop van de Aswoensdagviering van 19.00 uur in de H. Barbarakerk in Culemborg. Andere data zijn 8, 15, 22 en 29 maart en 5 april. Iedereen is welkom, de toegang is vrij. Kijk voor meer informatie op www.pj23.nl