• Archieffoto tuinbraderie op Het Rond

    John van Amerongen

Ontdek tuintrends tijdens voorjaarsmarkt op Het Rond

HOUTEN Bezoek op zondag 29 april de gezelligste tuinbraderie van Houten en omstreken met leuke activiteiten en heerlijk eten & drinken. Op koopzondag 29 april wordt weer de Voorjaarsmarkt in winkelcentrum Het Rond in Houten georganiseerd. Planten, bloemen, tuintrends maar ook kleding en leuke gifts; je vindt hier alles in het teken van het voorjaar. 

Uiteraard zijn ook de winkels in Het Rond geopend. Veel winkels hebben speciale acties op deze dag. Ze openen dit keer een uur eerder: vanaf 11.00 uur en sluiten om 17.00 uur. Tussen het shoppen en struinen door geniet je van een hapje en een drankje bij de verschillende foodtrucks en lokale horecaondernemers.

PLEZIER Naast de kramen en foodtrucks zijn er ook acts en activiteiten aanwezig. Zo showt o.a. freestyle voetbalster Laura Dekker (bekend van o.a. Youtube) haar kunsten en is er een BMX-parcours voor de stoere jongens en meisjes onder ons. Kom zingen en dansen op de muzikale noten van Jeroen Jansen, Tenui en de Houtense DramaQueens & Trinify. Ervaar ook de spectaculaire Capoeira demonstraties. 

KUNSTENAARSPLEIN Naast de bekende tuinbraderie zijn Houtense kunstenaars en graffiti artists op de Voorjaarsmarkt vertegenwoordigd. Loop langs en laat je inspireren door o.a. prachtig beeldhouwwerk, bloemenschilderijen, tuinontwerpen, patchwork, quilts en graffiti street art. Kortom, de Voorjaarsmarkt wordt weer een gezellig Houtens feestje, een dagje uit voor jong en oud!

Voorjaarsmarkt Het Rond op koopzondag 29 april van 11.00 tot 17.00 uur op Het Rond in Houten