Omroep Houten zoekt redactieleden

HOUTEN Cultuur de la Crème (CdlC) is hét culturele radioprogramma van Omroep Houten. Het programma heeft haar uitzending op donderdag van 19.00 tot 21.00 uur. Vanuit Cultuurhuis Schoneveld maakt de redactie wekelijks een live cultuurprogramma. Dit programma bestaat uit een aantal vaste onderdelen, zoals: de uitagenda, de boekbespreking en de gouwe ouwe. Daarnaast vinden in iedere uitzending live interviews plaats. De gasten of de onderwerpen hebben altijd een relatie met Houten en/of haar kleine kernen Schalkwijk, 't Goy en Tull en 't Waal. Bovendien kent Cultuur de la Crème een aantal 'specials'. Zo zonden zij afgelopen seizoen een serie uit over muziekgeschiedenis en werd live verslag gedaan van de cultuurnacht Houten.

WAT DOET EEN REDACTIELID Ter versterking van de redactie is het radioprogramma op zoek naar redactieleden. Mensen die op enigerlei wijze betrokken zijn bij kunst en cultuur of daar hun hart hebben liggen en die het leuk vinden radio te maken. Dit houdt in dat je samen met een ander teamlid één keer in de 3 á 4 weken verantwoordelijk bent voor een radio-uitzending. Van het bedenken van de onderwerpen tot het uitnodigen en vastleggen van de gasten en van het maken van het draaiboek tot het presenteren van het programma. Onderwerpen die zich daarvoor lenen worden soms met video opnames ondersteund via de website van Omroep Houten (www.omroephouten.nl). Cultuur de La Crème is te beluisteren en terug te luisteren via livestream op de website onder HoutenFM of op 107.3 FM.

INTERESSE Kortom: Cultuur de la Crème zoekt voor haar radioprogramma redactieleden om het bestaande enthousiaste team te versterken. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan vóór 15 juli of na 31 juli contact op met Wilma van Doorn via 06-43086850 of cdlchoutenfm@gmail.com.