OKE pop

OKEPoP tijdens Koningsdag

HOUTEN OKEPoP tijdens Koningsdag is ook dit jaar weer een aanrader. U bent van harte welkom op dit gratis muziekfestival.

Dit jaar is er weer genoeg reden om een bezoek te brengen aan muziekfestival OKEPoP. Vorig jaar werd het festival wederom uitgebreid met een heuse "stage" voor jong talent en ook dit jaar is er weer sprake van een groot en gevarieerd muziekaanbod.

Centraal staat natuurlijk de live muziek met op het Main Stage. De line-up dut jaar bestaat uit: Four Riddles: a mysterious mix of heavy rock and melodyOne After 909: a tribute to The BeatlesSustained: oerdegelijke covers van Houtense bodemMuiden Posse: laatste optreden van deze eigenwijze pop-rock-formatie uit HoutenJack Plane: ambachtelijke jaren '90 rock

Daarnaast is er het Wake Up stage waar met eigentijdse muziek Urban/Pop en House muziek. De beste DJ's uit de regio zijn aanwezig, zoals Chick Flix, Seaux, Prolatido & Youri Vaugeuz, Marlin Ebson, Merco en Nick. Met een drankje relaxen op de beats uit 90's en de 00's is mogelijk in de Lounge Area en het talent van de toekomst is de zien bij Talent Tent!

Naast al dit muzikaal geweld biedt het festival terrein ook voor de kinderen genoeg vermaak. Zo zijn er diverse springkussens aanwezig. Kortom OKEPoP biedt vermaak van jong tot oud.

Meer informatie over programma en tijden? Kijk dan op okepop.nl of volg Okepop via twitter. Het festivalterrein terrein bevindt aan DE Poort, afslag Oude Dorp naast Sociaal Cultureel centrum De Grund en de toegang is gratis!

Koningsdag met Cold Turkey en Rodney Visser

HOUTEN Als op Koningsdag aan het einde van de middag het manifestatieterrein weer opgeruimd is, zal er in de grote tent een geweldige feestavond zijn om zo Koningsdag waardig af te sluiten. Op het terrein blijven enkele van de deelnemers met food staan om zo zelfs het avondeten te voorzien.


Zanger Rodney Visser zal om 17:00 uur het spits afbijten en de toon zetten voor de feestavond. Deze bijna 25-jarige Utrechtse zanger begon al op zijn 11e te zingen op een bruiloft en van het een kwam het ander. Hij nam zangles en verbeterde zijn performance. Ondertussen heeft hij al opgetreden samen met ander Utrechtse zangers als Michael Oomen, en Rick Hoogland.

Niemand minder dan de Houtense DJ Marc Mandersloot zal tussen de optredens de muziek verzorgen zodat niemand hoeft stil te staan. Dansen mag zeker. Marc is bekend van de serie Discokrakers die jarenlang in de Kleine Geer gehouden werden.

Cold Turkey is een enthousiaste rockband! De steunpilaren die door de strakke drums (Boris Piscaer) en bass (Thijmen leegwater) worden gecreëerd, geven een sterke fundering voor de ruige, melodieuze gitaarriffs (Thomas van Walstijn). De leadzangeres (Suzan de Reus) weet met haar bijzondere stem de sound van Cold Turkey compleet te maken.