• Rogier van de Sandt en Peter Duijzend

    John van Amerongen

Nieuwe notarissen

"Duidelijke taal"

HOUTEN Het vertrouwde notariskantoor De Boer & Verouden heeft per 1 januari 2018 twee nieuwe (kandidaat-)notarissen erbij gekregen: Peter Duijzend en Rogier van de Sandt. Zij zijn de nieuwe eigenaren van het kantoor. De naam blijft ongewijzigd.

John van Amerongen

Peter en Rogier brengen ervaring mee en zijn in Houten terecht gekomen omdat het een ondernemende gemeente is. "Je gaat naar de ondernemers toe." Als notariskantoor kunnen zij ondernemers helpen bij het zaken doen. Bijvoorbeeld bij het kiezen van een vorm voor hun onderneming. Voor particulieren bieden zij als notaris uiteraard ook verschillende diensten aan zoals bijvoorbeeld bij de koop- of verkoop van een huis, bij trouwen of samenleven of een testament. Ze vinden het notarisvak een mooi vak en kunnen er enthousiast over vertellen. Ze willen als notaris iets betekenen voor de mensen. Rogier: "Je bent vaak betrokken bij belangrijke stappen in het leven van mensen. We willen ze helpen met hun specifieke situatie." Peter en Rogier vinden het belangrijk om duidelijke en heldere uitleg te geven over de vaak ingewikkelde documenten. "Duidelijke taal spreken."

LEVENSTESTAMENT Het veilig ouder worden is een belangrijk onderwerp volgens Peter: "Wat gebeurt er als je ziek wordt? Met een levens- testament hou je zelf de regie."

De Boer & Verouden is inmiddels iets gemoderniseerd, maar blijft hetzelfde vertrouwde adres voor goede notarisservice waar het om bekend staat. Rogier: "We zijn onderdeel van Houten en dat blijven we ook gewoon."