Nationale Tuinweek komt eraan

HOUTEN Met de actie 'Tegel eruit, plant erin' wil tuinvereniging Groei & Bloei een bijdrage leveren aan een groenere leefomgeving en de biodiversiteit in Nederland verbeteren.

Samen met Intratuin organiseert Groei & Bloei een landelijke inwisselactie: wie op zaterdag 11 juni (tussen 10.00 en 15.00 uur) een tegel uit eigen tuin inlevert ontvangt gratis twee bij- en vlindervriendelijke planten (zolang de voorraad strekt). Ook de Utrechtse vestiging van Intratuin aan de Koningsweg is partner van Groei &Bloei in deze actie. Kijk voor de voorwaarden en meer informatie op www.groei.nl/tuinweek.

OPEN TUINENWEEKEND Het thema 'Nederland in bloei' is te beleven in meer dan 1.000 particuliere tuinen. Tijdens het Nationale Open Tuinenweekend (18 en 19 juni 2016) stellen trotse tuinbezitters hun tuin gratis open voor bezoekers. Ook in Houten, Schalkwijk, 't Goy en Tull en 't Waal zijn tijdens het Open Tuinenweekend (18 en 19 juni) een flink aantal tuinen open. Meer weten? Kijk voor meer informatie op www.houten.groei.nl