• Bibliotheek Lek & IJssel

Muzikaal Voorleesfeest

HOUTEN Een vrolijke ochtend in de voorjaarsvakantie voor kinderen van 3-6 jaar: op donderdag 28 februari van 10.0010.45 uur trakteren de Bibliotheek Houten en Houtens Muziek Collectief de kinderen op een voorleesfeest met liedjes en muziek in de Bibliotheek Houten-Schoneveld. Vanaf donderdag 21 februari kunnen gratis kaarten worden afgehaald in de Bibliotheek Houten-Centrum, zolang de voorraad strekt.

Het Voorleesfeest staat in het teken van het Prentenboek van het Jaar 'Een huis voor Harry' van Leo Timmers. Kater Harry zit bijna altijd veilig binnen. Maar als vlinder Vera tikkertje wil spelen, gaat hij mee naar buiten. Dan verdwaalt Harry in de stad. Alleen Vera weet de weg naar huis. Kan iemand hem helpen Vera te vinden?

Christianne Maurer neemt de kinderen mee in de wereld van het prentenboek. Daarbij wisselt ze het voorlezen van het verhaal af met vrolijke muziek. Tot slot gaan de kinderen in de bibliotheek op zoek naar instrumentjes en gaan ze zelf muziek maken.

Er is plek voor 25 kinderen van 3 tot 6 jaar en hun ouders. Uitsluitend toegang met een kaartje, vanaf donderdag 21 februari gratis af te halen in de Bibliotheek Houten-Centrum. Zolang de voorraad strekt.

Kijk voor meer informatie over dit feest op www.bibliotheeklekijssel.nl/houten.