• Purple Strangers a tribute to Deep Purple

    Marly van Gog

Purple Strangers, a tribute to Deep Purple

HOUTEN Deep Purple is de grondlegger van 'Hard Rock' en de pionier van deze muziekstijl. Op vrijdag 20 december brengt JvA Producties een Deep Purple tribute met Purple Strangers in theater Aan de Slinger. Met hits als Black Night, Child In Time, Smoke On The Water, Hush en Woman From Tokyo domineerde Purple in de 70's de hitlijsten. De band staat in de top 2000 met 4 hits. De band Purple Strangers combineert het beste van verschillende bezettingen van Deep Purple. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.aandeslinger.nl

BEZETTING De rocklegende Deep Purple bestond uit de leden Blackmore, Gillan, Lord, Paice and Glover, de MARK II bezetting. In de MARK III bezetting werden met David Coverdale en Glenn Hughes album klassiekers gemaakt als Burn, Stormbringer en Made in Europe.

PURPLE STRANGERS De band Purple Strangers combineert het beste van deze twee bezettingen. En meer ......... ook MARK I en IV worden niet vergeten. Purple Strangers speelt alle hits met authentieke instrumenten, gespeeld met nieuw enthousiasme in de sfeer van de rockin' 70's. Instrumenten als Hammond/Leslie en Fender/Marshall maken een integraal deel uit van het hypnotische Purple geluid.

Het niveau van entertainment is hoog met een energieke show van magistrale gitaar en Hammond solo's uitgevoerd met de originele sounds. De donderende strakke drums en pompende melodieuze bas vormen de basis voor deze unieke en zeer goede Deep Purple tributeband, bestaande uit 5 gelouterde en zeer ervaren muzikanten. Van Highway Star tot Smoke on the Water en van Fireball tot Child in Time; alle songs worden verbluffend, vol passie en met oog voor detail tot het hoogste niveau uitgevoerd. Kortom een avond met Purple Strangers you'll never forget! Kaarten kosten 24 euro inclusief een drankje in de pauze en zijn verkrijgbaar via https://www.aandeslinger.nl/programma/a-tribute-to-deep-purple. Deze voorstelling wordt u aangeboden door JvA Producties.