Muziek van vroeger in Alzheimer Café

HOUTEN Alzheimer Café Houten is een maandelijkse ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden, kennissen en belangstellenden. De bezoekers praten met elkaar over hun ervaringen met dementie en over hoe zij met de veranderende situatie omgaan. In een open en prettige sfeer biedt een deskundige informatie over een aan dementie gerelateerd onderwerp en wisselt men daarover van gedachten.

Maandagavond 12 februari laat muziektherapeut Rob Volbeda u ervaren wat muziek met u doet tijdens een interactieve bijeenkomst in het Alzheimer Café Houten. Hij legt uit dat muziek voor mensen met dementie een belangrijk communicatiemiddel is. Liedjes van vroeger zitten vaak nog goed in het geheugen.

U bent van harte welkom op maandag 12 februari in het Alzheimer Café Houten van 19.30 tot 21.30 uur in Het Haltna Huis, Het Kant 193 in Houten. De zaal is open vanaf 19:00 uur. U hoeft zich niet aan te melden en de toegang, koffie en thee zijn gratis. heeft u vragen? Neemt u gerust contact op met Paulien Geraerts (p.geraerts@zorgspectrum.nl) of Wendy Werner (tel. 06-41812112).

Het Alzheimer Café is elke 2e maandag van de maand open.