Muziek collectief: het Pianocafé

HOUTEN Hèt ontmoetingsmoment voor de volwassen amateurpianisten uit Houten en omstreken. Zaterdag 5 maart,19.45 uur, Rabobankzaal Theater Aan de Slinger. Toegang: vrijwillige bijdrage.

PIANOLIEFHEBBERS Drie maal per seizoen organiseren de pianodocenten van het Houtens Muziek Collectief gezellige bijeenkomsten voor hun volwassen leerlingen en vooralle andere pianoliefhebbers in Houten. De afgelopen jaren bleek al dat

enthousiasme voor de piano aanstekelijk te werken! Klassiek, jazz, pop, ensembles, vierhandig pianospel, beginnende en gevorderde pianisten, allemaal op één avond. Een formeel én een informeel speelmoment! Vanaf 19.45 is er koffie en thee. Om 20.15 begint het concert.

Tijdens het concert kunt u rekenen op een aandachtig publiek. Hierna begint het informele deel en zullen de 88 toetsen in beweging blijven onder het genot van een drankje en een hapje! Iedereen die zin heeft, schuift aan en speelt naar hartenlust.

NIEUW In het programma wordt ruimte gemaakt voor andere instrumentalisten in combinatie met piano. Speel je een ander instrument en zou je graag eens samen met een pianist willen optreden? Stuur dan een berichtje naar onderstaand mailadres. Kom langs op 5 maart en deel je enthousiasme voor (piano)muziek in deze ontspannen ambiance. Via de website www.muziekschoolhouten.nl en een krantenbericht houden we u op de hoogte van het volgende "Pianocafé van Houten". Voor vragen kunt u contact opnemen met René Maurer: info@renemaurer.nl