• Gelders Landschap

Moederdag-fotowedstrijd

HOUTEN Een lekker luchtje, een doos bonbons of een mooi sieraad. Moederdag is dé dag om je moeder te verwennen. Houtens Nieuws werkt hier graag aan mee. Doe mee aan de Moederdag-fotowedstrijd en maak kans op een ontbijtje voor twee personen dat op Moederdag, zondag 13 mei, wordt thuisbezorgd. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Food & Mood uit Houten.

Hoe werkt het? Mail een mooie foto van jezelf en je moeder naar groentje@bdu.nl. Uiteraard mag je ook een foto insturen waarop je moeder alleen staat (of met iemand anders). De mooiste en origineelste foto's krijgen woensdag 9 mei een plek in Houtens Nieuws. Op die datum wordt de winnaar ook bekendgemaakt.

SPELREGELS  Per adres mag je maximaal één foto inzenden. Vermeld duidelijk je volledige naam, adres en telefoonnummer bij de inzending. Geef een korte beschrijving van wie er op de foto staan en waar deze is genomen. Deelnemers moeten woonachtig zijn in het verspreidingsgebied van Houtens Nieuws. De foto mag niet elders gepubliceerd zijn of worden. Is dat wel het geval, dan vervalt de kans op het winnen van een prijs. Inzenden dient uitsluitend per mail te gebeuren. Voeg een los bestand toe aan de mail. De foto moet in een zo hoog mogelijke resolutie worden verzonden (gemiddelde grootte bestand: 1 tot 2 MB). Tip: zet je camera vooraf op de stand 'beste kwaliteit'). Let bij verzending erop dat de foto niet automatisch weer wordt verkleind door het verzendprogramma. Inzenden kan uiterlijk t/m zondag 6 mei.