Meet and Greet Supportbeurs

UTRECHT Op 26 mei is er in de Jaarbeurs een grootse Meet & Greet voor werkgevers en mensen met een arbeidsbeperking. De aanwezige werkgevers zijn gemotiveerd om te kijken naar de mogelijkheden om mensen met een arbeidsbeperking een kans op werk te bieden. Via korte gesprekken kunnen werkgevers en werkzoekenden verkennen wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Werkzoekenden hebben de kans om hun talenten te laten zien aan de werkgevers.

Voor werkgevers is deze Meet & Greet een unieke kans om direct en laagdrempelig kennis te maken met werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Want een arbeidsbeperking is meestal geen functiebeperking. Inmiddels hebben de eerste 30 werkgevers zich al aangemeld!

DEELNEMEN Bent u werkgever of werkzoekend en wilt u deelnemen aan deze Meet & Greet? Dat kan! U bent op donderdag 26 mei van harte welkom tussen 15:00-17:00 uur. Voor werkzoekenden is aanmelden niet nodig. Werkgevers kunnen zich per e-mail aanmelden via sila.basropansingh@uwv.nl

SUPPORTBEURS De Meet & Greet is een initiatief van 'Onbeperkt aan de slag' en 'Alleen talent telt' en vindt plaats tijdens de Supportbeurs 2016. Alleen talent telt is een initiatief van de Utrechtse Werktafel, een samenwerkingsverband in de regio Utrecht-Midden. Deelnemende partijen zijn FNV, CNV, VNO-NCW Midden, MKB-Nederland Midden, UWV, vijf Werkgeversservicepunten, Biga, PAUW, UW-Bedrijven en onder andere de gemeenten: Bunnik, Houten en Wijk bij Duurstede. Support 2016 is de grootste beurs van de Benelux die geheel in het teken staat van leven met een beperking.

Meer informatie over de beurs vindt u op www.supportexpo.nl. Via deze website kunt u zich tevens registreren voor gratis toegangskaarten. Deze kunt u ook ter plaatse aanvragen bij de registratiebalie.