Mark Honkoop wordt raadslid voor de Inwonerspartij

HOUTEN Paul Steehouwer neemt afscheid als raadslid van de gemeente Houten. Een nieuwe baan in Drenthe noodzaakt hem om te gaan verhuizen en Houten te verlaten. "Ik ga een mooie nieuwe uitdaging tegemoet, maar de afstand is te groot voor mij om te bereizen. Ik kijk terug op een mooie periode, waarin ik mij voor de gemeente Houten heb in kunnen zetten. Van dichtbij heb ik gezien hoe betrokken de ITH-fractie is bij haar inwoners. Bevlogen en vastberaden. Ik ben dan ook voornemens om mij voor deze partij in te blijven zetten, maar dan als bestuurslid," aldus Paul Steehouwer.

Mark Honkoop zal de plaats van Paul Steehouwer in de gemeenteraad gaan innemen. Honkoop was eerder met Willem Zandbergen één van de onderhandelaars tijdens de coalitiebesprekingen. Honkoop was reeds commissielid voor de Inwonerspartij.

Gerard Zandbergen, fractievoorzitter van ITH, geeft in een reactie aan dat hij blij is dat Paul Steehouwer zich voor de partij wil blijven inzetten. Zijn deskundigheid inzake het sociaal domein is belangrijk voor ons geweest.

De plaats die Mark Honkoop achterlaat als commissielid zal worden ingenomen door Sjoerd Kasius. Met de komst van Mark Honkoop en Sjoerd Kasius zullen ook de jongere inwoners zich goed vertegenwoordigd blijven voelen bij de Inwonerspartij.