• Marco, Michelle en fret Muffin

    Nathalie Thielen

Marco Borsato verrast Michelle met een bezoek

HOUTEN Michelle Pera is al jaren een groot fan van de bekendste zanger van Nederland, Marco Borsato. Ieder jaar bezoekt ze trouw de fanclubdag, zo ook die van vorig jaar. Op die fanclubdag mocht ze een wens indienen en haar wens was, dat Marco haar thuis zou verassen, zodat ze hem haar Marco collectie kon laten zien. En nu bleek dat zo heel af en toe wensen echt in vervulling gaan, want afgelopen vrijdag werd er tijdens de lunchpauze bij Michelle aangebeld en toen ze opendeed, stond daar niemand minder dan Marco zelf voor de deur. Volledig overrompeld, en haar ogen vol tranen van geluk, knuffelde ze haar grote idool. Eenmaal binnen, liet ze haar grote collectie zien, alleen zijn laatste album mistte ze nog, maar gelukkig had Marco nog veel meer verassingen voor haar, zo gaf hij haar meteen een gesigneerd exemplaar van zijn laatste album 'Thuis' voor haar verjaardag.

Maar dat was niet alles, ze kreeg ook nog een speciaal voor haar gemaakte wandklok, een persoonlijke organizer, een handspiegel en een t-shirt. Hierna wilde Marco ook haar eigen kamer zien, alle Marco spullen ontbraken, want die waren allemaal beneden met een smoes uitgestalt.

Een half uur lang hebben ze met elkaar gekletst, op de foto gegaan en heeft Michelle Marco zelfs geinterviewd. Zo weet Michelle nu dat Marco moeilijk een keuze kan maken uit zijn enorme aantal eigen nummers, maar dat hij 'Mooi' erg mooi vind, maar ook 'Margherita' tot zijn favorieten behoort. Dat Marco van Sushi en Italiaans eten houdt, en dat hij nog wel eens met Elske de Wall zou willen samenwerken.

Voor Michelle was dit echt een droom die uitkwam en dit was voor haar, de mooiste dag uit haar leven.