Maak kennis met de buren

HOUTEN Donderdagavond 24 augustus organiseren de ondernemersverenigingen van Houten, Nieuwegein, IJsselstein-Lopik en Vianen/Leerdam/Zederik, resp. ZZP-Houten e.o., BiZZp, ZPIJL en VOS, een gezamenlijke avond met als doel het netwerk van de leden flink uit te breiden en elkaar beter te leren kennen. Alle zzp'ers zijn hiervoor van harte uitgenodigd!

Middels de zogenaamde zeepkist krijgen 3 leden per ondernemersvereniging 1 minuut de tijd iets bijzonders over zichzelf of hun bedrijf te vertellen. Na de zeepkist volgt het kennismakingsspel 'Wie ben jij?'. Tafels van 4 personen (met van elke vereniging een lid) maken kennis met elkaar aan de hand van 4 vragen of prikkelende stellingen die ze kort moeten beantwoorden. Zo leer je elkaar weer eens op een andere manier kennen. Na afloop is er gelegenheid dieper op zaken in te gaan tijdens de netwerkborrel. De avond is gratis. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

PROGRAMMA 19.30 uur inloop; 20.00 uur start programma: zeepkist en kennismakingsspel: 'Wie ben jij?'; 21.30 uur netwerkcafé. Datum: donderdag 24 augustus. Tijd: ontvangst vanaf 19.30 uur. Locatie: Driessen SmaakVermaak, Marconibaan 42H, 3439 MS Nieuwegein.

Aanmelden vóór 17 augustus via de button op de website van www.zzphouten.nl of mail naar willemvanrooij@zzphouten.nl