• Kromme Rijn Festival

Line up Krommerijn Festival 2017

BUNNIK Op zondag 5 februari vindt het Krommerijn Festival plaats in De Landgoederij in Bunnik. Koop nu je tickets voor hét jazz-, blues- en soulfestival van de Kromme Rijnstreek. Dit kan via boekhandel Van Ravenswaaij in Bunnik, Slijterij Barrique in Odijk, Eethuis aan 't Zand in Werkhoven en online via www.krommerijnfestival.nl.

Het festival is een initiatief van Fonds verstandelijk gehandicapten en Brothers Horeca Groep. Tussen 15.00 en 21.00 uur staan de volgende artiesten op het programma:

Total Loss

Deze band, onderdeel van Theater Totaal, opent het festival en bestaat uit talentvolle artiesten met een verstandelijke beperking. Ze wisselen eigen werk af met swingende covers en stevige grooves.

Mojo Man

Dit negenkoppige collectief, inclusief een maar liefst vijf man tellende blazerssectie, brengt vol bravoure blues, soul, funk en dampende rock 'n roll ten gehore en spelen de hele zaal plat.

Belle's Allstars & special guest Els Gerbrands

De echte 'All Stars' formatie naar Amerikaans voorbeeld kan ook dit jaar niet ontbreken. Zij spelen Dixieland en swing in Chicago Style.

Laura Fygi

Deze internationale jazz diva is even Latin als Jazzy. Zij weet van een song een verhaal te maken, terwijl het ook nog eens swingt als een trein.

Wouter Kiers

Tenorsaxofonist Wouter Kiers staat met zijn band garant voor een energieke en knetterende mix van jazz, blues, funk en rock 'n roll.

Arthur Ebeling Trio

Vorig jaar door ziekte afwezig maar gelukkig weer volop aan het touren. Zijn muziek is een mix van aanstekelijke rhythm 'n blues, rock 'n roll en country-blues met een jazzy sausje.

Arne & Friends

Traditiegetrouw sluiten Arne & Friends het Krommerijn Festival af. Deze top band heeft een ruim repertoire van jazz naar soul en staan garant voor een wervelende avond muziek en interactie.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een muzikaal, gezellig en sfeervol Krommerijn Festival. Met de aankoop van toegangskaarten steun je het werk van Fonds verstandelijk gehandicapten.