Likkebaarden langs De Linie

HOUTEN Op zondag 16 april, Eerste Paasdag, vindt een uniek evenement plaats op twee bijzondere forten. Beleef een volledig verzorgde culturele en culinaire reis langs de mooiste forten van de Hollandse Waterlinie. Laat je zintuigen prikkelen tijdens deze bijzondere beleving. Proef de Hollandse Waterlinie met op elke locatie een ander gerecht.

 

PROGRAMMA Om 17.30 uur serveren wij een welkomstdrankje bij het Geofort in Herwijnen, waar je je auto gratis kunt parkeren. Maak hier gratis de GeoExperience mee. Op interactieve wijze maak je kennis met cartografie en navigatie. Heb je een museumjaarkaart, neem deze dan mee. Bij mooi weer wordt het voorgerecht buiten genuttigd, bij slecht weer binnen. Na het tussengerecht stappen alle gasten op de bus richting het bijzondere fort Vuren. Hier wordt het hoofdgerecht en dessert geserveerd. Lokaal talent verzorgt optredens gedurende de avond. Rond 22.30 uur eindigt deze culinaire en culturele route. Het Geofort en fort Vuren zijn deze avond exclusief beschikbaar voor de gasten van Likkebaarden langs de Linie.

Al likkebaardend genieten van lekkere streekgerechten, verrassende acts en de prachtige forten van de Hollandse Waterlinie. Geniet van een heerlijk viergangenmenu met streekgerechten. Inclusief vier drankjes voor € 59,50. Kaarten zijn te reserveren via www.cultuuraandeslinger.nl. De Nieuwe Hollandse Waterlinie is genomineerd voor de UNESCO Werelderfgoedstatus, als uitbreiding van de Stelling van Amsterdam. De Stelling van Amsterdam ontving al twintig jaar geleden het predicaat UNESCO'Werelderfgoed'. De stelling mag zich meten met imposant erfgoed zoals de Chinese Muur en de piramides van Gizeh. Als alles goed gaat, komen beide linies in 2019 als geheel op de prestigieuze lijst van UNESCO te staan. Likkebaarden langs de Linie is een concept van Cultuur Aan de Slinger. Mede mogelijk gemaakt door:  De Nieuwe Hollandse Waterlinie, Geofort en fort Vuren. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Bea Nederhoff 06-46161917 cultuur@aandeslinger.nl / www.cultuuraandeslinger.nl